Primera victòria en la història del Gelida Pitch & Putt en la primera prova del CCE.

Per fi ho hem aconseguit !!!

Després de tres anys hem aconseguit la primera victòria en una prova del campionat de catalunya per equips. S'ha jugat a un molt bon nivell a HCP1, on les parelles i els individuals han estat increiblement bè.

Els individuals d'en Sergi i en Roger, han tingut un resultat molt bo, sumant un +3 els dos, l'altre parella d'individual, en Lluís i en Víctor han sumat un +6 cadascú, així s'ha descartat el resultat d'en Víctor al tenir un handicap inferior al del Lluís.

Les parelles, la d'en Joan i la Júlia, han sumat un +3, tenint una penalització degut a un error de l'àrbitre, i al cap i a la fi, sent la tarjeta descartada, i l'altre parella la d'en Marc Paris i Miquel han estat al par del camp.

Això ha sumat un total de 228 cops (+12), que ens ha donat la victòria, amb un marge de tres cops amb el segon classificat i ja més distanciat el tercer a nou cops.

Ara encapçalem la taula amb 100 punts i a la espera de la segona prova a Vallromanes el pròxim dissabte 26 de febrer en el primer torn de joc.

Felicitats a tothom !!!!

4 comentaris:

  1. Vamoooooos!!!! Grandeeeee!!
    Com diria el Lluís: -I no és maco això??
    Al final el Joan tenia raó amb lo de quedar primers.
    Sembla que tot està donant els primers fruits, hem de seguir així i l'objectiu a Vallromanes ha de ser millorar el nostre resultat, però sense posar-nos massa pressió.

    Felicitats a tots!!!

    ResponElimina
  2. Que fort!!!!
    Sóm els millors!!! oeoeoeoeoeoeoeoeoe

    Ara ja sabem com es fa això de guanyar! jeje
    Felicitats a tots, als que han fet els punts, als que han participat, i els que no han pogut estar!

    Joan

    ResponElimina
  3. ja tenim la primera pedra!!!! el camí està marcat...

    ResponElimina
  4. Quin goig people !!!!

    Així m'agrada que tothom estiguem implicats cap a la mateixa direcció, ara només continuar igual i seguir treballant que encara ens queden 5 proves !

    Força Gelida P&P !!!

    ResponElimina

Fotos