Gran resultat a Vallromanes!!! Seguim líders.

Un sol cop ens separa de la segona victòria consecutiva. Empat en la primera posició amb 218 cops (un altre cop 12 sobre par) i només un cop després de comptabilitzar les targetes descartades, fa que acabem la jornada en segona posició.
La repeticó del bon resultat de Hdcp1 confirma el bon moment de joc de l'equip, que es consolida en la primera posició de la classificació general (compartida amb Can CuyàsII).

En un matí on les condicions meteorològiques van ser perfectes, i l'estat del camp impecable (amb uns greens més ràpids que de costum) els resultats de +3 del Roger, +4 del Sergi i +6 del Lluís pel que fa els individuals i un meritori -1 d'en Miquel i el Víctor donaven com a resultat un +12 global. Idéntic resultat el que entregava l'equip de Can CuyàsII, per aquest motiu s'ha hagut de recórrer (tal i com mana el reglament) a la suma de les targetes descartades. Així doncs el +7 del Josep Antòn i el +5 de la Júlia i el Javi es quedaven només a un cop (+8 i +3) de les targetes descartades de l'equip de Sant Feliu que finalment s'ha emportat els 100 punts que otorga la primera posició.

El resultat és molt bo i així es reflectia en el bon ambient i l'alegria de tots els membres de l'equip durant el forat 19 (el vermut de després d'entregar les targetes).

A la general empat entre el Gelida P&P i Can CuyàsII amb 190 punts. EL tercer classificat és el Club Esportiu Lopi amb 152 i en quarta posició es troba Voy pa par Viladecans amb 120 punts.

3 comentaris:

  1. Això m'agrada familia!!!!
    Ara ens toca jugar a casa !! i segur que acabem primers.. oeoeoeoeoeoe

    ResponElimina
  2. molt be equipo!!! estic molt contenta!! per la part que ens toca és una llàstima no haver pogut oferir un millor resultat de targeta descartada, però a la propera arrasem segur!
    a la propera, objetivo: +7! hagan apuestas señores! a qui encerti el nostre resultat li paguen el dinaret que farem despres!!
    que, per cert, aquest és un altre tema que bellugarem a traves de l'email!
    weno familia, enhorabona a tots!! i molts ànims!!!
    un besuuuu

    ResponElimina
  3. Come on team !!!! De moment tot ens està anant bè, només continuar així i seguir amb el bon rotllo i sintonia que existeix dins l'equip !

    Ara a per Badalona !!!

    Siau !

    ResponElimina

Fotos