Hi ha vida després de Badalona

Uns quants dies després de la prova de Badalona, però ja tenim aquí la crònica de la tercera jornada de l'Interclubs 2011.
Amb un total de 231 cops (el pitjor resultat del que portem de temporada) va fer que ens quedessim a un sol cop de l'equip guanyador de la prova, i empatessim amb el segon classificat, però una altra vegada un sol cop comptant les targetes descartades ens va fer baixar a la tercera posició.
De totes maneres seguim sent liders amb 270 punts en la general, ara en solitari, i hem augmentat la distància amb el segon classificat. El que si que ha succeït és que la victòria de Voy pa par Viladecans i el segon lloc de P&P Teià B han provocat que les diferències entre els equips que intenten assolir l'ascens de catgoria s'hagin escurçat considerablement. D'aquesta manera la distància entre el Gelida P&P i el Club Esportiu Lopi (quart classificat actual i per tant equip que marca el tall de l'ascens) és només de 54 punts.

Petita decepció dels jugadors de l'equip que, posant-nos massa pressió a nosaltres mateixos, haviem pronosticat un resultat sensiblement millor. Un molt meritori 56 del Marc París i dos 60 del Miquel i el Roger sumats al 55 de la parella formada pel Victor i el Joan, sumaven els ja esmentats 231 cops (15 sobre el par del camp). El Sergi per la seva banda no va poder repetir les excel·lents actuacions prèvies i va entregar una targeta de 67 cops i la Júlia i el Javi van acabar amb 56 cops, sent una de les millors parelles descartades.

Amb tot, s'ha de mirar endavant i afrontar la segona meitat de la competició amb els ànims reforçats, pensant que seguim sent liders i que depenem de nosaltres mateixos per seguir-ho sent, ja que som l'equip més regular de la competició sense haver baixat de la tercera posició en cap de les tres primeres proves.

Ànims a tots, i a entrenar fort pel dia 28 a El Vallès!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fotos