A punt, per l'última! Ei, ei, ei, ei, ei ....

Després de la cinquena posició final en la prova celebrada al Montseny, afrontem la darrera jornada de l'Interclubs 2011, amb les possibilitats intactes per assolir l'objectiu de l'ascens a la Tercera Categoria. Com diu el tòpic esportiu, Depenem de nosaltres!

L'actuació de l'equip a la prova del Montseny (un camp molt exigent) ens dóna molta confiança; ja que un altre cop ens vam moure al voltant dels 10-15 cops per sobre del par que creiem que és el nostre nivell real. Tot i la mala actuació de dos dels individuals (+13 del Miquel i sobretot +9 del Roger), l'equip va funcionar, i així ho demostra el resultat de  54 i 55 cops firmats per les parelles (Joan - LLuís i Sergi - Marc López) respectivament. Si a aquests bons resultats de les parelles hi sumem el +2 del Marc París i el +5 del Victor, tenim el resultat de 232 cops globals, 16 sobre el par del camp.

De cara a lúltima jornada que es celebrarà al camp de Can Cuyàs, l'equip haurà de fer l'esforç final per culminar la fenia feta durant tot l'any. Ara toca entrenar el camp per tal de conèixer-lo i arribar tots en un bon moment de joc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fotos