A TERCERAAAA!!!!

Finalment ho hem aconseguit! En la tercera temporada des de la creació de l'equip, hem aconseguit l'ascens a tercera divisió.
L´última prova es plantejava com un cara a cara entre el Gelida P&P i el C.E Lopi (només separats per 20 punts), però la magnífica actuació de tots els membres de l'equip gelidenc va fer que no només quedessim per davant del Lopi, sinó que fossim el segon millor equip de la competició, només superats pel Teia Ruski Team que va fer un espectacular +2.
El resultat de 224 cops (8 sobre el par del camp) es converteix en el millor resultat aconseguit fins al moment. Els 57 del Miquel i el Marc (aquest últim fent dos cops menys que el seu handicap), el 58 del Roger i un 59 del Sergi van ser els resultats individuals. Cal remarcar que la targeta del Sergi va ser la millor de totes les descartades,  fet que demostra la bona actuació general de l'equip. Pel que fa les parelles, el Lluís i el Victor (amb un Lluís estelar que de manera individual va fer un resultat de +1) van baixar el par del camp entregant un resultat de 52 (2 a sota); mentre que el Joan i el Javi van fer un meritori 56 (+2).
D'aquesta manera, i a falta que juguin 4 equips de la part mitja de la classificació degut a l'anul·lació d'una de les sortides per causes meteorològiques, l'equip gelidenc ha assolit l'ascens a Tercera Divisió. Ara toca gaudir de l'èxit i començar a pensar en la temporada vinent, amb noves incorporacions, nova equipació i nous camps.
Ei, ei, ei, ei, ei, GELIDA!!!!!!!!



1 comentari:

  1. Vamos equipo !!!!

    Molt orgullós de formar part d'aquest grup, i que a la tercera hagim aconseguit l'ascens a tercera !!!

    I l'any que vé més !

    Ei,ei,ei,ei, ei !!!!

    ResponElimina

Fotos