Comencem amb bon peu!!

Ja ha començat l'Interclubs 2012, i ho fem com l'any passat amb un molt bon resultat. En una jornada on la climatologia era totalment adversa (una temperatura gèlida, i la tramuntana empordanesa bufant amb força i de manera canviant) l'equip va donar el millor de si mateix, aconseguint una gran segona posició.
Un total de 229 cops, a tres de l'equip Vallromanes B, també debutant a la categoria, i empatats amb dos equips més. Però aquest any l'empat ens ha afavorit gràcies als bons resultats de les targetes descartades per la suma total.
Molt ben liderats i acompanyats en tot moment pel Marc López (Romario) que va fer de capità de camp, que ens anava informant del resultat dels companys i que va haver d'intervenir demanant l'ajuda de l'àrbitre de la prova per tal d'aprofitar de la millor manera possible el reglament.
La cosa va anar així: en Miquel amb un espectacular 56 -ell sempre es creix en els moments claus- el Víctor amb 61 cops i el Marc Paris amb 62 -incloent el seu dissetè forat on va tenir mala sort i va fer un 8- donaven un total de 179 cops   (16 sobre el par del camp). Però faltava el resultat de la parella formada per l'Òscar i el Roger que van firmar una molt bona targeta de 50 cops, quatre sota par tot i signar dos bogeys, que es convertia en la segona millor targeta fourball del dia i que donava el resultat global de 229 cops, 13 sobre el par del camp.
El resultat del Sergi va ser un 65 -bon resultat tenint en compte que en els seu cinquè forat va fer un 9- es va convertir en la tercera millor targeta individual descartada. Pel que fa la parella formada pel Joan i el Lluís, van aconseguir un molt bon resultat final de 55 un sobre el par del camp -amb un birdie del LLuís al temible forat 18, marca de la casa, - que va estar marcat per la irregularitat, doncs en moltes fases de la partida, van encadenar birdies i bogeys de manera consecutiva. Tot i així un molt bon resultat, sent la segona millor parella descartada de la jornada i el setè millor resultat fourball del dia.

Aquesta és l'anàlisi de la jornada, que ens col·loca en la segona posició de la general i ens dóna ànims per afrontar la propera prova que es disputarà al Montseny el dissabte 10 de març. Ja sabem que serà a primera hora del matí i que sortirem dels primers tees del recorregut. Sense res a perdre, i amb moltes ganes de tornar a repetir la bona actuació i conscients que encara podem retallar alguns cops al resultat final.

I com sempre... Ei, ei, ei, ei, ei GELIDAAAAA


Per cert, com podeu veure a la foto, una menció especial per la Noèlia, la novia del Lluís i el nadó que ve de camí.

3 comentaris:

  1. Com mola la foto !!! Es molt familiar !!! La senyora Serra ens va fer una bona foto !!! Apa, a continuar aixi !! Ei, ei, ei !!!

    ResponElimina
  2. I uns bons entrepans!!! Bona feina Presi, hi ha una fe de errata. El Lluís es el dos guantes!!! Algu ho havia de dir!!! Amb carinyo! Osu

    ResponElimina
  3. Ei, ei, ei.... això rutlla!
    Segona posició, crònica de la jornada,... ja nomès falta un ascens!!! jajajaja

    Apa, felicitats a tots, a l'equip i als seguidors!

    ResponElimina

Fotos