Quarts al Montseny

Ja hem disputat la segona prova de l'Interclubs 2012. Va ser al P&P Montseny, en unes condicions climatològiques perfectes. L'equip va fer un bon paper, quedant en la quarta posició final pel que fa la general de la prova amb 12 cops sobre el par del camp. Aquest fet permet que seguim en la segona posició de l'acumulat a 38 punts de distància de Vallromanes B que va repetir victòria.
Tot i la bona classificació final, les sensacions són un tant agredolces. D'una banda els resultats individuals van ser molt bons, com ho remarca el fet que les tres targetes van estar entre els set millors resultats individuals, i que la targeta descartada va ser la millor de totes les targetes descartades de la resta d'equips. La part menys positiva va ser el resultat elevat de les parelles. Tot i aquesta sensació el resultat total de 228 cops -un menys que a Platja d'Aro- confirma que ens movem en una franja d'entre +10 i +15 que ens hauria de permetre estar entre els llocs capdavanters a les diferents jornades del Campionat de Catalunya per Equips.
La cosa va anar així: el Marc Paris va fer  56 cops, seguit del Lluís amb 57 i del Víctor amb 58 cops. La targeta del Roger amb 60 cops, va ser la descartada.
Pel que fa les parelles, l'Òscar i el Sergi van entregar una targeta de 57 cops i la Júlia i el Joan en van fer 61.
Seguim doncs en segona posició de la classificació acumulada, fet que ens assegura sortir en el primer torn de la propera prova, que es celebrarà al camp empordanès de Mas Nou el cap de setmana del 28 i 29 d'abril. La classificació es va definint i ens trobem en el grup capdavanter, però no ens podem relaxar i hem de seguir consolidant la nostra posició dins d'aquest grup.

I com sempre: ei, ei, ei, ei, ei....GELIDAAA!!

5 comentaris:

  1. Aixo es una crònica i la resta tonteries !! Ben fet presi.

    ResponElimina
  2. Així m'agrada presi!!!!
    Encara pujarem... jajajaja

    Molt bona partida per part dels individuals! Espero poder ajudar a la meva parella i al meu equip la propera perquè aquesta....

    FELICITATS a TOTS!

    ResponElimina
  3. Familia!
    a la propera jo tb espero estar al nivell de l'equip!
    Felicitar als que ho van fer molt bé i als que no tant tb!
    un petonet per tots!
    PD: quan anem a entrenar a platja d'aro??? ;)

    ResponElimina
  4. Que lluny queda quan amb un +12 guanyaves la prova!
    Al Más Nou mes ens val un mes deu i fer-los mal.

    ResponElimina
  5. Diguem visionari, pero si veus el missatge anterior he guanyat la porra!

    ResponElimina

Fotos