Encara tenim opcions!

Ja s'ha disputat la sisena prova de l'Interclubs 2012, i la bona actuació a Franciac ens manté amb opcions d'assolir l'ascens.
El resultat de 223 cops (7 per sobre del PAR del camp) ha sigut el millor assolit fins ara per l'equip. La cosa va anar així:
Individuals: Victor 56,  Roger 57, Òscar 59  i 65 del Miquel.
Parelles: Sergi i LLuís 51, Júlia i Marc López 56
Tot i que el joc de l'equip va ser molt bo, la resta d'equips també van fer grans resultats i vem acabar en cinquena posició, fet que ens col·loca en cinquena posició de la general amb 342 només 4 punts per sota de Mas Gurumbau 4 Carreteres i amb 16 punts d'avantatge respecte el Pantiquet que és sisè.
Precisament serem aquests tres equips els que ens disputarem l'última plaça d'ascens a segona divisió, en la prova que es disputarà al difícil camp de Papalús el dia 7 d'octubre.

L'ambient de l'equip va ser molt positiu, i podriem dir que en termes generals estem molt contents amb l'actuació de tots els jugadors que van formar l'alineació. Aquesta situació ens fa ser optimistes de cara a l'ultima prova a Lloret, però sempre tenint clar que no ens hem de posar pressió afegida. L'objectiu inicial de la temporada era consolidar l'ascens assolit l'any anterior i en cap cas pensàvem en un segon ascens de manera consecutiva. Ara però, ens trobem en disposició d'assolir-lo i tenim les nostres opcions per fer-ho. 
Així doncs, com va ressonar al putting green de Franciac i a Gualta, CanPascual, Platja d'Aro i molt d'altres.... ei ei ei ei ei ei ei GELIDAAAAAAAAAA!!!!!!


3 comentaris:

  1. Gran cronica presi !!!!
    Tots a una i cap a segona !

    ResponElimina
  2. Bè equip bè !! Molt bona prova feta per tots !! Ara a per l'últim esforç !! A veure si tenim sort i sortim amb un ascens !!!

    ResponElimina
  3. Ei ei ei ei ei ei!!! així m'agrada companys!!!

    Crec que l'equip pujarà, i ja sabeu que jo amb les quinieles no falla gaire! jajajajaja

    Una abraçada a tots!
    JOan

    ResponElimina

Fotos